Advertisement

SALAISUUDET JOTKA VAIN AIDOT TONTUT TIETÄVÄT | JOULUTARINA 3 | KOKO PERHEEN JOULUKALENTERI 2019

SALAISUUDET JOTKA VAIN AIDOT TONTUT TIETÄVÄT | JOULUTARINA 3  | KOKO PERHEEN JOULUKALENTERI 2019 Joulukuun 3. päivän tarinan nimi on "Salaisuudet jotka vain aidot tontut tietävät". Näillä joulukalenterivideoilla tonttu lukee teille hyvänmielen joulutarinoita joulukuun jokaisena aamuna ennen jouluaattoa. Joulutarinat on tarkoitettu koko perheen katsottavaksi tai kuunneltavaksi. Julkaisemme uuden joulutarinan aamuisin aina klo 6:30. Tarinat kertovat tontun ja peikkotytön seikkailuista sekä jouluun valmistautumisesta. Jokainen video on oma tarinansa, mutta suosittelemme, että katsotte ne numerojärjestyksessä. Tällä tavalla ainakin meidän perhe virittäytyy parhaaseen mahdolliseen joulutunnelmaan ja toivottavasti myöskin teidän perhe!


Nämä tontun kertomat joulutarinat on alunperin kirjoitettu tyttärellemme Islalle joululahjaksi mummin, kummien ja meidän vanhempien toimesta ja niiden lukemisesta on tulossa meille tärkeä jouluperinne. Toivottavasti tekin tykkäätte tarinoistamme.


Tontun joulukalenteri alkaa nyt! Tervetuloa mukaan!


Jos tykkäsitte meidän joulutarinasta, muistakaa painaa peukkua ja laittaa kanava tilaukseen. Jakakaa tämä ilmainen joulukalenteri myös kavereillenne! Etenkin niille joilta vielä puuttuu joulukalenteri sekä niille, jotka ovat jo syöneet joulukalenterinsa suklaat etukäteen! Oikein hyvää joulua teille kaikille!


KATSO KAIKKI JOULUTARINAT:


JOULUTARINA 1:
JOULUTARINA 2:

JOULUTARINA 3:

💗:lla Titta, Thomas ja Isla | JOULULOMALLA


💗TILAA KANAVA: Tilaa kanavamme täältä (ilmaista) 👉 tai klikkaamalla TILAA nappulaa.
💗 ILMOITUKSET PÄÄLLE: Klikkaa kellon kuvaa (ilmoitukset), jotta saat jatkossa ilmoituksen kun seuraava video julkaistaan.
💗JAA TÄMÄ VIDEO:

- - -


MIKÄ IHMEEN IKILOMALLA?


Ikilomalla on Titan (31v.), Thomaksen (33v.) ja Islan tarina, joka alkoi meidän vanhempien IKILOMALLA -nimisestä maailman matkasta kesällä 2015. Pakkasimme kotimme pahvilaatikoihin, hyvästelimme vakituiset työsuhteemme ja hyppäsimme Trans-Siperia junaan. Ikiloma kuljetti meitä halki Siperian, Mongolian, Kiinan, Intian, Uuden-Seelannin, Australian, Tansanian sekä Etelä-Afrikan.Lopulta 461 reissupäivän ja 70 000 reissukilometrin jälkeen palasimme takaisin Suomeen toteuttamaan uusia unelmiamme. Perustimme oman yrityksen, menimme naimisiin, ostimme omakotitalon ja saimme ihanan tyttären. Nyt elämme mukavaa perhe-elämää Kotkassa. Ehkäpä lähdemme vielä jonain päivänä uudelle ikuisuuden kestävälle lomamatkalle koko perheen kanssa.


IKILOMA tarkoitti alunperin ikuista lomamatkaa. Nykyään se tarkoittaa meille arkea, josta pyrimme tekemään niin mukavaa, että tuntuisi kuin olisimme kokoajan lomalla.


Tällä perhevlogi -kanavalla pääset mukaan meidän ikilomailijoiden elämään. Tervetuloa IKILOMALLA perhevlogin pariin!


SEURAA SOMESSA:
💗Snapchat: ikilomalla
💗Instagram: ikilomalla -
💗Facebook: ikilomalla -
💗Twitter: ikilomalla -
💗Nettisivut:


Ota yhteyttä: ikilomalla@gmail.com


#joulukalenteri #perhevlogi

joulukalenteri,joulukalenteri 2019,joulu,diy joulukalenteri lapselle,joulukalenterit,joulukalenteri unboxaus,ilmainen joulukalenteri,sokeriton joulukalenteri,tonttu,tonttu toljanteri,tonttujen jouluyö,joululauluja,joulupukki,joulu podcast,perhevlogi,perhe vlogi,perhe tubettajat,koko perheen elokuva,koko perheen joulu,joulutarina,joulu tarina,tip tap tip tap tipe tipe tip tap,joulukuu,2019 joulukalenterit,2019 joulukalenteri,videotoimisto ikimedia,

Post a Comment

0 Comments